Σκόνη

Ανακαλύψτε το CANDEREL σε σκόνη και χρησιμοποιήστε το για να αντικαταστήσετε την ζάχαρη στα επιδόρπια, στις συνταγές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής αλλά και για τα δημητριακά, τις φρουτοσαλάτες, τα προϊόντα γάλακτος, τις γρανίτες, και τις κρέμες σας.
 


Ένα κουταλάκι CANDEREL ισοδυναμεί σε γλυκύτητα με ένα κουταλάκι ζάχαρης
  • Περιέχει ελάχιστες θερμίδες
  • 1 κουταλάκι CANDEREL (0.5g) = 2 θερμίδες σε σύγκριση με 1 κουταλάκι ζάχαρης (5g) = 20 θερμίδες
  • Κατάλληλο για διαβητικούς
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους